Alle kolen zijn volop in het seizoen, maar Hollandse Boerekool loopt op zijn einde. Vrijdag is het warme truiendag en Jeroen heeft heerlijke recepten van Francesca Kookt, Mara Grimm en Miljuschka. Daarna mainsplainen we mayonaise.
Het menu van deze week
Papa al Pomodoro - oud brood met tomaat
Pasta met bloemkool, prei en mayonaise
Dhal met rode linzen, limoen en sticky paneer
Hutspot met Surinaamse speklapjes
Eenpansstoof met Kabeljauw en Chorizo
Kookboek(en)
Het mayonaise filmpje vind je hier: https://www.instagram.com/reel/CQdZL-ylm5J/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Bestellen Kan Altijd Nog is een productie van Wat Schaft de Podcast. Muziek van Mell & Vintage Future. Adverteren? [email protected]
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.