Deze week moet je je kerstmenu gaan maken. Als je tenminste kerst viert. En als je gaat koken. Daarom gerichte tips hoe je dat zo chill mogelijk kan doen. Culinair gaan we dus even left field en eten we comfort food als Bruine Bonen met Rijst en Quiche Lorraine. Maar die dan van culi god Paul Bocuse himself…eh…lui même.
Het menu van deze week
Knolselderijsteak met café de Paris saus
Spanakopita en salade van gekookte bietjes met uiencompote
Kookboeken van deze week
De Pho Bo komt uit An An Vietnamese Familierecepten
De Knolselderijsteak komt uit Flavour van Yotam Ottolenghi
De Quiche Lorraine komt uit De Nieuwe Franse Keuken van Paul Bocuse (recensie)
Bestellen Kan Altijd Nog is een productie van Wat Schaft de Podcast. Muziek van Mell & Vintage Future. Adverteren? [email protected]
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.