Woensdag is het 1 februari en gaat de vlag uit bij iedereen die Dry January en Veganuary heeft volgehouden. Wist je trouwens dat ruim 70% van onze gerechten vegetarisch is? Want een cordon blue met gebakken aardappels kan je zelf wel verzinnen.
Deze week schuift Jesse Burkunk voor het eerst aan. Hij trapt af met SF Style Noodles, het populairste gerecht van de New York Times in 2022 en maakt ruim baan voor onze favo YouTube chef Nick Toet. Bovendien heeft hij gevulde portobellos met naar keuze een Mexicaanse of Aziatische touch. Kortom, lekker en makkelijk, maar nooit lekker makkelijk.
Het menu van deze week
Gevulde portobello met tomatensalsa en spinazie
Makreel met Ketjap Lak, Kaki en snelle sambal trassi
San Francisco Style Noodles (Spaghetti)
Bestellen Kan Altijd Nog is een productie van Wat Schaft de Podcast. Muziek van Mell & Vintage Future. Adverteren? [email protected]
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.