We gaan weer op de Aziatische tour deze week, met rijst en groentegerechten uit Japan, Indonesië en Amsterdam Noord. Niet te zwaar maar barstensvol smaak. En tussendoor pittige kip met maïs, bonen en kaas.
Het menu van deze week
Chipotle chilikip met mais, zwarte bonen en feta
Umamibomkom met zilvervliesrijst
Smeuïge prei onder een krokante deksel (ofwel ondersteboven preitaart)
Gado gado (traditionele pindasaus)
Kookboeken
De Chipotle kip komt uit De Wereldse Bakplaat
De ondersteboven preitaart komt uit Mari Maris’ Groenten
De Umamibomkom komt uit Home Made Basics van Yvette van Boven
Bestellen Kan Altijd Nog is een productie van Wat Schaft de Podcast. Muziek van Mell & Vintage Future. Adverteren? [email protected]
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.