Bedankt!

Afl. 5 Mythes over de Italiaanse keuken en bijzondere familieverhalen van Bruno Giuntoli (restaurant Angelo Betti)

In deze aflevering ontdekken we verhalen en interessante weetjes over de Italiaanse keuken. Restauranthouder en voetbalcommentator Bruno Giuntoli vertelt onder andere waarom Pasta Bolognese niet bestaat (say what?!), hoe zijn grootvader via New York net voor de oorlog in Rotterdam terechtkwam en waarom eten geen bij- maar een hoofdzaak is voor de Italianen. Tijdens het gesprek maakt Bruno samen met Lize een echte Pasta al Ragu op Toscaanse wijze. 

Benieuwd naar het recept? Check www.ah.nl/podcast


Andere episodes voor Bezeten van Eten

2018-12-15 - 14 min

Afl 13. Bezeten van Eten viert de kerst en dat klinkt zo!

2018-06-20 - 13 min

Afl. 12 Een culinaire ontdekkingsreis vol pure smaken: Tel Aviv!

2018-06-06 - 14 min

Afl. 11 Voel je thuis in de Griekse keuken van de familie Polichronakis

2018-05-24 - 14 min

Afl. 10 Ga mee op reis naar China en ontdek de Kantonese keuken met Hoi-Chin!

2018-05-09 - 15 min

Afl. 9 Ga mee op avontuur door de Mexicaanse keuken met Ana Miranda Vergara

2018-04-25 - 15 min

Afl. 8 De liefde voor Surinaams koken van comedian Howard Komproe

2018-04-12 - 12 min

Afl 7. Minder vlees, meer kwaliteit. Arend ten Wolde is de nieuwe generatie slager!

2018-03-28 - 14 min

Afl. 6 Het geheim van de gezonde Marrokkaanse keuken met de Healthy Sisters

2018-03-21 - 14 min

Afl. 5 Mythes over de Italiaanse keuken en bijzondere familieverhalen van Bruno Giuntoli (restaurant Angelo Betti)

2018-03-14 - 13 min

Afl 4. Journaliste Fidan Ekiz over de Turkse keuken, eetcultuur en haar familieverhalen