Bedankt!

Afl. 10 Ga mee op reis naar China en ontdek de Kantonese keuken met Hoi-Chin!

Hoi-Chin houdt van mensen en culturen. En waar komen die twee dingen samen? Aan de eettafel natuurlijk. Niet gek dus dat ze naast haar carrière in vastgoed altijd zijdelings bezig is geweest met koken en eten. Helemaal als je erbij optelt dat ze vrijwel is opgegroeid in Chinese restaurants van haar familie. Haar expertise is de Chinese keuken, waar ze zich helemaal in heeft verdiept in alle aspecten en regio's. Ze neemt Lize mee in de Kantonese keuken en deelt haar ultieme dumpling-recept!

Benieuwd naar het recept? Check www.ah.nl/podcast


Andere episodes voor Bezeten van Eten

2018-12-15 - 14 min

Afl 13. Bezeten van Eten viert de kerst en dat klinkt zo!

2018-06-20 - 13 min

Afl. 12 Een culinaire ontdekkingsreis vol pure smaken: Tel Aviv!

2018-06-06 - 14 min

Afl. 11 Voel je thuis in de Griekse keuken van de familie Polichronakis

2018-05-24 - 14 min

Afl. 10 Ga mee op reis naar China en ontdek de Kantonese keuken met Hoi-Chin!

2018-05-09 - 15 min

Afl. 9 Ga mee op avontuur door de Mexicaanse keuken met Ana Miranda Vergara

2018-04-25 - 15 min

Afl. 8 De liefde voor Surinaams koken van comedian Howard Komproe

2018-04-12 - 12 min

Afl 7. Minder vlees, meer kwaliteit. Arend ten Wolde is de nieuwe generatie slager!

2018-03-28 - 14 min

Afl. 6 Het geheim van de gezonde Marrokkaanse keuken met de Healthy Sisters

2018-03-21 - 14 min

Afl. 5 Mythes over de Italiaanse keuken en bijzondere familieverhalen van Bruno Giuntoli (restaurant Angelo Betti)

2018-03-14 - 13 min

Afl 4. Journaliste Fidan Ekiz over de Turkse keuken, eetcultuur en haar familieverhalen