Bedankt!

Afl. 9 Ga mee op avontuur door de Mexicaanse keuken met Ana Miranda Vergara

Ana Miranda Vergara liet op haar zeventiende Mexico achter zich om naar Nederland te verhuizen. Maar de Mexicaanse keuken, die is altijd in haar hart blijven zitten. In haar thuisstad Cancun at ze als klein kind de chilaquiles verdes van haar opa. Terwijl zij met haar zusje nog in het stapelbed lag begon haar opa om 6.00 uur ‘s ochtends al chili’s op het vuur te leggen. De geur brengt Ana gelijk weer naar die tijd. Kortom, een typisch traditioneel Mexicaans gerecht!

Benieuwd naar het recept? Check www.ah.nl/podcast


Andere episodes voor Bezeten van Eten

2018-12-15 - 14 min

Afl 13. Bezeten van Eten viert de kerst en dat klinkt zo!

2018-06-20 - 13 min

Afl. 12 Een culinaire ontdekkingsreis vol pure smaken: Tel Aviv!

2018-06-06 - 14 min

Afl. 11 Voel je thuis in de Griekse keuken van de familie Polichronakis

2018-05-24 - 14 min

Afl. 10 Ga mee op reis naar China en ontdek de Kantonese keuken met Hoi-Chin!

2018-05-09 - 15 min

Afl. 9 Ga mee op avontuur door de Mexicaanse keuken met Ana Miranda Vergara

2018-04-25 - 15 min

Afl. 8 De liefde voor Surinaams koken van comedian Howard Komproe

2018-04-12 - 12 min

Afl 7. Minder vlees, meer kwaliteit. Arend ten Wolde is de nieuwe generatie slager!

2018-03-28 - 14 min

Afl. 6 Het geheim van de gezonde Marrokkaanse keuken met de Healthy Sisters

2018-03-21 - 14 min

Afl. 5 Mythes over de Italiaanse keuken en bijzondere familieverhalen van Bruno Giuntoli (restaurant Angelo Betti)

2018-03-14 - 13 min

Afl 4. Journaliste Fidan Ekiz over de Turkse keuken, eetcultuur en haar familieverhalen