Jonas en Jeroen nemen je mee in de wereld van wijn-spijs combinaties, samen met chef Iwan Driessen van restaurant Rijsel en sommelier Lukas Wiegman van NOTK. Aan de hand van vier zorgvuldig geselecteerde wijnen bespreken ze hun favoriete gerechten en geven tips om jouw diner naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een lichte amuse of een rijk hoofdgerecht wilt serveren, met deze combinaties zit je altijd goed.
Onze gasten delen technieken voor het combineren van wijn en spijs, zoals het vinden van een smaakbrug, mondgevoel en intensiteit. Perfect voor wie een bijzondere gelegenheid extra speciaal wil maken, bijvoorbeeld voor de feestdagen.
We hebben maar liefst vier wijn-spijs combi’s
In Het Supplement, exclusief voor Brigadeleden, praten we verder met Iwan en Lukas over hun persoonlijke kersttips en eigen menu’s.
Bestel de speciale kerstwijnen via Wijnbeurs.nl: www.wijnbeurs.nl/watschaftdepodcast, samengesteld met vijf feestelijke wijnen.
Shownotes
Bij elke aflevering maken we uitgebreide shownotes, met informatie uit de podcast en links naar recepten. De shownotes staan op: watschaftdepodcast.com.
Word lid van de Brigade
Als lid van De Brigade krijg je een advertentievrije podcast met exclusieve content, toegang tot onze online kookclub, kortingen, winacties en steun je de podcast. Word lid via: petjeaf.com/watschaftdepodcast.
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.