Bedankt!

De pré-kerstspecial van 2021

In deze aflevering koken we alvast een vegetarisch pré-kerstdiner. Luister snel als je als nog inspiratie nodig hebt voor volgend weekend.

We beginnen met een heerlijk quiche met gesmoorde prei, champignons, ricotta en oude kaas. Met als bijpassende wijn een heerlijke riesling van @secutrecht. Daarna maken we een aubergine wellington, kijk hier voor het recept https://www.lekkeretenmetlinda.nl/aubergine-wellington/. True fact, bij Aad eten we dit nu ook op Tweede kerstdag. We sluiten dit kerstmenu af met de boozy chocolademousse van Miljuschka, hier vind je het recept https://miljuschka.nl/boozy-chocolademousse-met-rum/. 

Verder nemen we je mee in onze kerstherinneringen van vroeger, hoort banketstaaf nou bij Sinterklaas of Kerst en zijn we heel benieuwd of jullie meer willen weten over onze goede voornemens voor 2022. En in ieder geval alvast hele goede dagen gewenst! 

#kokenmetkerst #kerst #feestdagen #inspiratie 



Andere episodes voor Spijsverering de podcast

2021-12-19 - 23 min

De pré-kerstspecial van 2021

2021-11-21 - 24 min

In november een doorkijkje naar december

2021-10-31 - 27 min

The German Special

2021-10-03 - 26 min

Eerst de wijn, dan het eten!

2021-09-12 - 19 min

Over Eska en Praag waar we twee favo gerechten van koken

2021-07-11 - 25 min

Een stelletje horecalovers bij elkaar die praten, drinken en eten

2021-06-27 - 24 min

Op stoom met Aziatisch eten

2021-06-13 - 24 min

Mexico, taco's persen en een vleugje Vleck

2021-05-31 - 20 min

Douze points voor Ottolengi & het songfestival

2021-05-16 - 22 min

Boxen op de koning zonder oranje tompouche

2021-05-02 - 18 min

Een zonnige trip down memory lane met een vleugje vitello

2021-04-18 - 18 min

Het witte goud & een verjaardagspodcast

2021-04-04 - 20 min

Choux en de vele tinten groen

2021-03-21 - 27 min

Duitsland en de rest van de wereld

2021-03-06 - 11 min

Een boterzacht begin