Bedankt!

Coen Suurland - van energiedrink met een peuk als ontbijt naar iedere ochtend starten met genezende bouillon - deze horecaman werd acupuncturist en maakt nu Hot Shot Bone Broth

Van doorgewinterde horecaman naar een eigen praktijk voor accupunctuur, tuina massage en chinese kruidenleer. Het leven zit vol verrassingen. In deze aflevering neemt Coen Suurland je mee in wat hij leerde over voeding, leefstijl en balans in het leven. We hebben het o.a. over:

- Hoe voeding weer echt voedend kan zijn;

- Hoe om te gaan met hypes en trents - balans en bij jezelf blijven;

- De thermische werking van voeding - zijn salade's, fruit en groene smoothies wel zo'n goed idee?

- Of intermittend fasten nou wel of niet verstandig is;

- Hoe Hot Shot Bone Broth is ontstaan: bouillon verrijkt met orgaanvlees en chinese kruiden;

- En het belang van orgaanvlees in ons dieet.

 

De website waar je de bouillon kunt vinden en bestellen is in middels in de lucht. Check 'm hier!

 

Bedankt voor het luisteren. Meer info over deze podcast of over mij kun je vinden op www.charlottesederel.nl


Andere episodes voor Beter eten - de podcast

2023-06-14 - 13 min

Uitgepraat over eten?

2023-06-07 - 23 min

Mijn belangrijkste advies voor als je worstelt met voeding (of andere patronen)

2023-05-31 - 63 min

Ariane Timmermans - voeding en het volgen van je lichaam met Human Design

2023-05-24 - 24 min

Hoe Human Design mijn eetpatroon beïnvloedt

2023-05-17 - 57 min

Romana Switzer - Keto en carnivoor expert voor vrouwen, over afvallen, emoties en carnivoor leefstlijl

2023-05-10 - 22 min

Wat als je verslaafd bent aan bepaalde producten

2023-05-03 - 64 min

Coen Dros - voedingswetenschap over voedingshypes zoals plantaardige olien, omega 3/6, vasten, koffie, gluten en het vi…

2023-04-26 - 24 min

Familieopstellingen, jouw plek in je familiesysteem en je relatie met voeding en je lichaam

2023-04-19 - 68 min

Christel van der Meer - Brouwster van Oerbouillon over Voeden, de wijsheid van je lichaam, het trainen van seksualiteit…

2023-04-12 - 23 min

Start Seizoen 2 - een eet-update: gestopt met carnivoor. Waarom, en wat heb ik geleerd?

2023-03-15 - 22 min

Einde seizoen 1 - mijn reflectie op 1 jaar carnivoor eten: wat het me bracht en hoe ik verderga

2023-03-08 - 18 min

Carnivoor talk: 4 dingen die ik niet meer doe en eet

2023-03-01 - 43 min

Coen Suurland - van energiedrink met een peuk als ontbijt naar iedere ochtend starten met genezende bouillon - deze hor…

2023-02-22 - 22 min

Tips voor als je in de war bent door alle leefstijltips, dieetadviezen en inzichten van anderen

2023-02-15 - 68 min

Bert Goolaerts - gezondheidsorakel en voedingsconsulent: over maximaal sporten, fit zijn, rauw vlees, sociale situaties…

2023-02-08 - 17 min

Ben jij iemand voor 80/20 of past 100% bij jou?

2023-02-01 - 51 min

Jutta Koehler - voeding bekeken vanuit de TCM en verschillende stofwisselingstypes

2023-01-25 - 24 min

Is het carnivoor dieet een nieuwe vorm van eetstoornis?

2023-01-18 - 12 min

Wat als je van the wagon af valt qua eten, en hoe kom je er weer op

2023-01-11 - 49 min

Jeannette van der Loo - orthomoleculair voedingscoach over carnivoor eten, hormonen en spiritualiteit

2023-01-04 - 22 min

Mijn ervaringen na 8 maanden carnivoor eten + plannen voor 2023

2022-12-21 - 44 min

Jolanda Snel - hersenen eten in Afrika en helen van trauma met je way of eating. Bestaat dat?

2022-12-14 - 66 min

Barry Luijbregts - gezondheidsfanaat en ervaringsdeskundige over lekkende darmen, voedselintoleranties, psychedelica en…

2022-12-07 - 19 min

Feestdagen, familie en vrienden: hoe blijf je bij jezelf en je eigen eetvoorkeuren?

2022-11-30 - 34 min

Interview met mij over luisteren naar je lichaam, schuldgevoelens, ontspannen eten en dierenwelzijn

2022-11-23 - 25 min

BONUS: mijn reactie op aflevering 9 met veganist Janneke van der Meulen