Bedankt!

Trailer - De Kookboekenclub

Welkom in de wondere wereld van kookboeken. Waarin je het zo gek niet kunt bedenken of er is wel een kookboek over geschreven. Daarom bespreken kookboekenliefhebbers Ronald Giphart en Danny Jansen in deze podcast alle vormen en maten van kookboeken. Van kaft, papier en de grootte ervan tot het aantal stappen dat een gerecht nodig heeft. Ze dagen elkaar uit, helpen jou met kookboekinspiratie en bespreken de nieuwste kookboeken door er met de auteurs over te praten. Oftewel, mouwen omhoog en aan de slag. Dit is De Kookboekenclub


Andere episodes voor De Kookboekenclub

2021-12-24 - 48 min

#29 Hidde de Brabander: Na 8 maanden niets te ruiken rook ineens alles vies.

2021-12-17 - 46 min

#28 Meike Schaling: Ik heb 15 meter aan patisseriekookboeken!

2021-12-10 - 47 min

#27 Mevrouw Hamersma: Claudia Roden is bij mij in de winkel geweest!

2021-12-03 - 43 min

#26 Annette van Ruitenburg & Sabien Bosman: Waarom zou je kikkererwten gebruiken als je ook gewoon erwten hebt?

2021-11-26 - 44 min

#25 Niven Kunz: Ik heb weinig aanmerkingen op de kookkunsten van mijn vrouw.

2021-11-19 - 46 min

#24 Wes Schreutelkamp en Joost Bergsteijn: Per gezin verschilt het wat er thuis op de pindakaas gaat.

2021-11-12 - 44 min

#23 Pascal Jalhay: Veel chefkoks vonden mij een soort landverrader toen ik stopte met Vermeer.

2021-11-05 - 47 min

#22 Nick Toet: Ik heb les van Pierre Wind gehad maar toen vond ik het best een lul.

2021-10-29 - 50 min

#21 Joris Bijdendijk: Ik heb mijn Franse twee-sterrenchef neergestoken.

2021-10-22 - 46 min

#20 Rudolph van Veen: Ik vind de Franse keuken een hoop ego’s hebben. De Duitse keuken is veel gezelliger.

2021-10-15 - 47 min

#19 Mascha Lammes: Ik gebruik Ronald’s naam vooral voor de PR. De boeken maak ik vrijwel alleen.

2021-10-08 - 45 min

#18 Karin Gaasterland: Ik vond het vreselijk om vast via de receptuur te koken, dat doe ik namelijk nooit.

2021-10-01 - 45 min

#17 Seger Abels: Mensen stonden bij het restaurant in de rij omdat ze bang waren geen plek te krijgen.

2021-09-24 - 45 min

#16 Oof Verschuren: Ik voel me nog steeds schuldig dat ik wel naar Japan ben gegaan en Ronald niet.

2021-09-17 - 46 min

#15 Jonah Freud & Noni Kooiman: Ik heb duizenden kookboeken maar doe er niet één weg.

2021-09-10 - 46 min

#14 Judith Cyrus: Ik vind het bijzonder dat een twee-sterrenchef mij appt voor vragen over gerechten.

2021-09-03 - 45 min

#13 Samuel Levie: Je kunt van kombucha vega calamaris maken of een leren tas.

2021-08-27 - 44 min

#12 Jord Althuizen: Ik heb wel eens verhitte discussies met die-hard vegans!

2021-08-26 - 1 min

We zijn terug met seizoen 2!

2021-07-23 - 4 min

Zomerreces: dit was seizoen 1 van de Kookboekenclub!

2021-07-16 - 47 min

#11 Meneer Wateetons: Mest is eigenlijk een soort oven. Het kan daar wel 90 graden worden.

2021-07-09 - 44 min

#10 Estée Strooker: De pan op tafel zetten kan dus écht niet!

2021-07-02 - 45 min

#9 Marleen Visser: Mijn insteek is om te laten zien ‘zo kan het dus ook’

2021-06-25 - 47 min

#8 Daan Faber: Smaken zijn niet kinderachtig en kinderen zijn niet kinderachtig.

2021-06-18 - 47 min

#7 Lola van Ruler: Ik moet vaak bakken met slagroom, maar ik vind het echt smerig

2021-06-04 - 45 min

#5 Jason Tjon Affo: Als je jouw naam hoort denk je wel, hier zit salsa in

2021-05-28 - 50 min

#4: Charlotte Kleyn: Je komt qua gerechten niet meer in de buurt van hoe het vroeger was.

2021-05-20 - 51 min

#3 Soenil Bahadoer: Ik ben voor dit boek in 10 dagen door Suriname gestampt.

2021-05-11 - 45 min

#2 Ellen Hoog en Kelvin de Lang: op de eerste date haalde ik eten en deed alsof ik zelf had gekookt.

2021-05-11 - 49 min

#1 Vanja van der Leeden: Saté is het lekkerst wanneer het heel goed doorgebakken is.

2021-04-06 - 1 min

Trailer - De Kookboekenclub