Hiske Versprille is culinair recensent, eerst voor het Parool en nu voor de Volkskrant. Ze studeerde net als Doortje en Lena filosofie en maakte daarna naam en faam met haar onthulling over paardenvlees. Hiske maakte ook een fantastische podcast, Cheft, waarin ze koks interviewt in hun eigen keuken. Luistert dat! (of in je favo podcastapp)
Heel belangrijk: restauranttips uit deze podcast (sorry voor de niet-Amsterdammers: deze tips zijn vrijwel allemaal in 020).
De leukste restaurantInsta’s om te volgen:
Over ons:
Wij zijn Doortje Smithuijsen en Lena Bril, journalisten, social media filosofen en hartsvriendinnen. Je volgt alle updates over onze podcast op Instagram, @monicageuzefanpodcast. Zie je een troostrijke foto, video of influencer (voorbij de gemaakte kwetsbaarheid) op Insta of YouTube? Nomineer die dan voor De Monica Geuze Award! Deel het met ons op Insta of mail naar: monicageuzefanpodcast@gmail.com.
Tot slot: heb je feedback voor ons? Een prangende vraag? Een idee voor een gast? We horen het graag van je! Laat een recensie achter of mail ons.