Lullen over Koken de Podcast

Bedankt!

In Lullen over Koken de Podcast lullen Joost Sommerdijk en Jasper Oudshoorn over eten en drinken. Joost weet veel over koken en Jasper het een en ander over wijn. Ze zijn een tikkeltje pretentieus maar vooral enthousiast en nemen jou graag mee in hun culinaire reis. Ben jij kook amateur, professional of gewoon iemand die eens relaxt wil luisteren naar twee mannen die het hebben over hun passie, dan is dit de podcast voor jou. Twee wekelijks neemt Joost iets mee uit de keuken en Jasper iets mee voor in het glas. Bon Appétit!

Gelul gehoord? Laat het ons weten via instagram @lullenoverkoken

#16 Frituur, zwezerik en moddervette Chardonnay


2021-11-28 - 53 min

#16 Frituur, zwezerik en moddervette Chardonnay

2021-11-14 - 49 min

#15 Brut172, Hans van Wolde en Truffels

2021-10-29 - 46 min

#14 Bologna, zwarte knoflook en steak tartaar

2021-10-15 - 47 min

#13 Blindproeven, de derde ster en Yuzusake

2021-07-15 - 31 min

#12 Zoet Zuid-Afrika: Dessert wijn en Malva Pudding

2021-07-02 - 45 min

#11 Supermarkt: goedkope wijn en ingeblikte eend

2021-06-10 - 45 min

#10 Special! Sterrenchef, Wagyu en Champagne!

2021-05-27 - 35 min

#9 Smaakexplosie: Vulkanische wijn en Tarte tatin van sjalotten met Brica Feda

2021-05-13 - 41 min

#8 Het perfecte biefstuk bakken: Sangiovese & Tournedos (met een likje truffeljus)

2021-05-01 - 38 min

#7 Klassieker: Jurançon en Ganzenlever

2021-04-15 - 41 min

#6 Bologna! Pignoletto & Ragù Bolognese

2021-04-02 - 37 min

#5 Nederlandse Wijn en Parmigiano Reggiano

2021-03-19 - 35 min

#4 Sauvignon Blanc & Ceviche

2021-03-05 - 42 min

#3 Rioja & Secreto Iberico

2021-02-18 - 36 min

#2 Oranje wijn & Beurre blanc

2021-02-18 - 11 min

#1 Even voorstellen

2021-02-17 - 0 min

Trailer